ISS udvider koncerndirektionen med to medlemmer

ISS er kommet med en ny organisationsstruktur, der skal øge fokus på kunderne.

ISS pressemøde om forestående børsnotering. Jeff Gravenhorst, Group CEO hos ISS. Tid og sted: mandag d. 3. marts 2014, Nordea, Strandgade, Kbh. (Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix 2014) Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Servicekoncernen har oprettet to nye stillinger: en ny driftsdirektør, som sammen med regions- og landeorganisationerne, skal øge kundefastholdelsen, samt en kommerciel direktør, der skal fremme kommercielle kompetencer og skabe vækst. De to folk på posterne bliver henholdsvis Henrik Andersen og Andrew Price.

Det oplyser ISS til fondsbørsen.

- I løbet af de seneste år har ISS etableret en solid global forretningsplatform, der sætter os i stand til at levere Integrated Facility Services til vores kunder. Den udvikling er især blevet drevet af vores nøglekunder på globalt plan. Vi er nu klar til yderligere at skærpe fokus på vores vigtige nøglekunder lokalt, regionalt og globalt, siger Jeff Gravenhorst, der er administrerende direktør i ISS.

- For at understøtte et stærkere fokus på nøglekunder og vores Global Corporate Clients udvider vi koncerndirektionen. De to nye globale roller som Chief Commercial Officer og Chief Operating Officer vil styrke vores kommercielle fokus og sikre anvendelse af best practice i forhold til medarbejdere, arbejdsgange og drift, siger han i fondsbørsmeddelelsen.

Henrik Andersen har tidligere været driftsdirektør for Europa, Mellemøsten og Afrika, så han har nu fået udvidet sit ansvarsområde. Andrew Price har været i ISS siden 1995.

Den ny koncerndirektion vil bestå af Jeff Gravenhorst, finansdirektør Heine Dalsgaard, Henrik Andersen, Andrew Price og Michelle Healy, der er direktør for People & Culture. De regionale direktører John Peri (Americas), Troels Bjerg (Nordeuropa), Flemming Bendt (Østeuropa), Jacob Götzsche (Centraleuropa), og Thomas Hinnerskov (Asien- og Stillehavsområdet) er også med i koncerndirektionen.

Den ledelse, der er registreret i Erhvervsstyrelsen, vil fortsat bestå af Jeff Gravenhorst, Heine Dalsgaard, Henrik Andersen og John Peri.

Den nye struktur træder i kraft 1. september 2015.