ISS sælger dansk kloakforretning til nordmænd

ISS har solgt sin danske kloak- og industriserviceforretning til det norske selskab Norva24. Det oplyser ISS i en pressemeddelelse.

ARKIVFOTO Fold sammen
Læs mere
Foto: Vadim Zakharishchev yourmoments.

»ISS' danske kloak- og industriserviceforretning har været drevet som en selvstændig forretning i adskillige år. Dens services er ikke kerneservices for ISS, og der er ikke et naturligt samspil i forhold til størstedelen af vores andre services. Salget afspejler vores øgede strategiske fokus på at levere integreret facility service til vores kernekunder«, siger Henrik Langebæk, finansdirektør for Global Operations og ansvarlig for porteføljevirksomheder uden for ISS' kerneaktiviteter.

Det frasolgte selskab har en årlig omsætning på omkring 208 mio. kr. og 164 ansatte. Forretningen har været en del af ISS siden 1999.

Henrik Langebæk siger dog, at ISS er af den faste overbevisning, at de nye ejere vil være i en bedre position til at realisere det fulde potentiale af de danske aktiviteter indenfor kloak- og industriservices, da disse aktiviteter ligger i tråd med strategien hos køber, og fordi Norva24 allerede driver en lignende virksomhed i Norge.

»Vores ledelsesteam og alle vores medarbejdere vil blive en del af Norva24 i forbindelse med salget«, siger Henrik Langebæk.

Prisen på selskabet oplyses ikke.