ISS refinansierer enorm gæld

Den kapitalfondsejede rengørings- og servicegigant ISS er ved at restrukturere sin gæld.

Læs mere
Fold sammen
Det skal blandt andet ske ved at tilbagekøbe obligationer og optage nye lån for forventeligt 525 mio. euro, oplyser selskabet i en pressemeddelelse. Det betegnes som første skridt i refinansieringen af den del af selskabets gæld, der udløber i september 2010.

- Vi har valgt at refinansiere hovedparten af vores 2010-gæld 14 måneder før dens udløb, fordi vi ser en åbning i det finansielle marked. Vi har set en styrkelse af kreditmarkederne over de seneste måneder og oplever en stor efterspørgsel i markedet efter stabilt performende selskaber. Vi mener, at det for ISS er det helt rigtige tidspunkt. Samtidig er det for obligationsejerne attraktivt, at vi kan indfri deres obligationer til kurs 100 nu, i stedet for at de må vente til september 2010, siger Jørgen Lindegaard, administrerende direktør for ISS, i meddelelsen.

Selskabets samlede nettogæld er på 4,3 mia. euro.

I 2010 udløber 850 mio. euro, hvoraf virksomheden nu tager skridt til at indfri de første 500 mio. euro til kurs 100. Den nye finansiering forventes at udløbe i juni 2014 og Goldman Sachs International og Deutsche Bank er arrangører af transaktionen, oplyser ISS.

RB-Børsen