ISS mister noget aktivitet efter ændringer hos HP

ISS mister noget forretning, der tidligere var en del af en aftale med it-giganten HP. Det fremgår af en meddelelse, som facility-serviceselskabet annoncerede onsdag aften.

Læs mere
Fold sammen

HP blev i 2015 splittet i to selskaber, henholdsvis HP Enterprise og HP Inc., og i april 2017 færdiggjorde HP Enterprise en udstykning og en fusion af sin Enterprise Services-forretning med CSC i et nyt selskab under navnet DXC Technology.

Det nye selskab har imidlertid valgt at fortsætte med serviceleverandøren fra den tidligere CSC-forretning. Som et resultat af udstykningen til HP Inc. og DXC Technologi venter ISS en afgrænsningsreduktion med disse to enheder, skriver ISS i en meddelelse.

- Omsætning fra services, ISS leverer til de to udstykkede selskaber, var i 2016 omkring 2 pct. af den totale omsætning i ISS. Men der er usikkerhed om rækkevidden af services og den associerede omsætning, som ISS vil fastholde, ligesom der er usikkerhed om timingen for reduktionen, skriver ISS i meddelelsen.

Selskabets services til Hewlett Packard Enterprise er upåvirket og løber for nærværende indtil udgangen af 2018. Disse services genererede sidste år 1,5 pct. af ISS-gruppens omsætning.

ISS venter i øvrigt ikke væsentlig påvirkning på 2017-omsætningen og fastholder forventningerne til året.