ISS lander milliardaftale med DSB

Servicekoncernen ISS har vundet en stor kontrakt med DSB til en samlet værdi på over 1 mia. kr. De næste fem år skal ISS løse en lang række serviceopgaver for det statslige togselskab.

Foto: Morten Germund. Servicegiganten ISS har vundet en milliardkontrakt i DSB, der løber i fem år.
Læs mere
Fold sammen

Servicegiganten ISS har landet en stor kontrakt med DSB, der kommer til at skæppe godt i kassen de næste fem år det børsnoterede selskab. Fra 1. oktober skal ISS løse en lang række opgaver for DSB, som blandt andet omfatter drift og vedligehold af bygninger, kantinedrift, teknisk vedligehold og rengøring. Kontrakten har en værdi på over 1 mia. kr., oplyser ISS i en meddelelse.

Aftalen med DSB betyder, at ISS overtager en række medarbejdere fra det statslige selskab, men ISS skal samtidig ansætte nye folk for at kunne løse opgaven.

»Det er en meget vigtig aftale for os. Det nye partnerskab med DSB er endnu et eksempel på, at vi formår at løfte en stor single-service kunde til et nyt niveau. Det er helt i tråd med vores strategiske fokus på også at vokse forretningen inden for integrerede facility services-aftaler. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige et stort velkommen til de nye kolleger, som vi nu får med om bord fra DSB,« siger Martin Gaarn Thomsen, der er administrerende direktør for ISS Danmark.

DSB har været på ISS' kundeliste de seneste 50 år på rengøringsområdet og er dermed en af ISS' ældste kunder. ISS vandt aftalen med DSB efter en udbudsrunde.

ISS skal med den nye kontrakt stå for drift af 339 lokationer på tværs af landet, som arealmæssigt samlet løber op i rundt regnet 500.000 m2.