ISS: Køber tysk virksomhed for at styrke positionen på markedet

ISS har købt Evantec, en tysk teknisk servicevirksomhed, med 800 ansatte. Sidste år lå omsætningen på 352 mio. kr., oplyser ISS. ISS omsatte i 2015 for i alt 80,5 mia. kr.

Pressefoto fra ISS. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Opkøbet er en markant styrkelse af vores position på det vigtige tyske facility management marked. For ISS Tyskland, er købet endnu et vigtigt skridt i udvidelse af vores kompetencer inden for teknisk service og bygningsvedligeholdelse,« siger direktøren for ISS Central Europa, Jacob Götzsche.

Evantec blev grundlagt i 1982 som et datterselskab af E. ON Facility Management. Siden har selskabet udvidet og udviklet sin egen virksomhed inden for teknisk og bygning service, infrastruktur og nuklear e tjenesteydelser.

»I 2014 vandt ISS Tyskland en stor Integrated Facility Services kontrakt med Vattenfall, og energisektoren er et meget vigtig segment for vores forretning i Tyskland. Vi ser meget frem til at arbejde med vores nye Evantec-kolleger,« lyder det fra Jacob Götzsche.

»De nye kolleger vil tilføre vores tyske virksomhed yderligere ekspertise og erfaring inden for servicering af især kritiske miljøer i energi-, infrastruktur- og teknologisektorerne,« siger han om opkøbet.

Transaktionen ventes endelig på plads i første kvartal 2017.