ISS i samarbejde med IBM om supercomputer

ISS kan torsdag fortælle, at det har indgået en kommerciel aftale med IBM om at udnytte Watson IoT (Internet of Things) til at optimere håndteringen af flere end 25.000 bygninger over hele verden.

ISS kan torsdag fortælle, at det har indgået en kommerciel aftale med IBM om at udnytte Watson IoT (Internet of Things) til at optimere håndteringen af flere end 25.000 bygninger over hele verden. Fold sammen
Læs mere
Foto: STAN HONDA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Med aftalen får ISS adgang til IBM's Watson IoT-platform, konsulentydelser og avancerede "facility management"-teknologier med henblik på at udvikle de services, ISS tilbyder ejere og brugere af bygninger over hele verden, skriver ISS i en pressemeddelelse.

Målet er at gøre bygningerne mere personlige, intuitive og brugervenlige, og som led i samarbejdet med IBM vil ISS integrere og analysere data fra millioner af sensorer og andre enheder, der installeres i bygninger i alt fra døre, vinduer, stole og mødelokaler til forskellige slags beholdere samt klima- og ventilationsanlæg.

De pågældende data uploades til IBM's Watson IoT-cloudplatform, og kognitive computer-teknologier vil bruge disse data til at hjælpe ISS med at optimere deres services og få en bedre forståelse af, hvordan brugerne anvender bygninger.

- I et marked med intens konkurrence handler det at styre og servicere bygninger ikke kun om omkostninger, siger Jeff Gravenhorst, som er administrerende direktør hos ISS, i meddelelsen.