ISS holder børsplaner i kog

Med refinansieringen af sin gæld i juni, har ISS fuld frihed til at genoptage børsnoteringen, når et "fordelagtigt tidspunkt" melder sig.

Medarbejdere hos ISS Trafik og Bane gør rent i toge ved Dybbølsbro Station i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Germund
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rengøringskoncernen ISS lukker andet halvår en en rekordhøj driftsindtjening på 1,8 milliarder kr. Det er en stigning på 15 pct. i forhold til samme periode sidste år og den højeste første-halvårs-indtjening i virksomhedens historie.

Virksomhedens er drevet af organisk vækst primært tocifrede vækstrater i Latinamerika, Nordamerika og Asien.

"Vi har fordoblet vores organiske vækstrate fra 3 pct. til 6 pct. i de første seks måneder i 2011 i forhold til samme periode i 2010, og vi har fuldt ud transformeret ISS fra at være en virksomhed, hvor væksten er drevet af opkøb til at være en virksomhed drevet af organisk vækst," siger adm. direktør Jeff Gravenhorst.

ISS har flere gange udskudt planerne om at gå på børsen på grund af ustabilitet på de finansielle markeder. Virksomheden står imidlertid stadig på spring.

"I juni fik vi med succes refinancieret vores gælds løbetid, hvilket giver ISS og ejerne større driftsmæssig fleksibilitet og fuld fleksibilitet i forhold til en relancering af vores børsnotering på et fordelagtigt tidspunkt,” skriver Jeff Gravenhorst.