ISS fortsætter med at vokse

Et solidt kvartal fra ISS, der fortsætter med at vokse organisk i særligt Asien.

Foto: Jens Nørgaard Larsen

Med over en halv million ansatte er ISS en af landets helt store kolosser og blandt verdens største inden for facility management og rengøring. 

I dag leverer ISS regnskab for tredje kvartal og fortsætter den organiske vækst på 4 pct. for året med en vækst på 5,1 pct i tredje kvartal.

Væksten er drevet af særligt markederne i Asien, der fortsætter med at levere to-cifret vækstrater.

Overskuddet (ebita) endte på 726 mio. kr. i seneste kvartal sammenlignet med 429 millioner kr. i samme periode sidste år.

Ifølge koncerndirektør Jeff Gravenhorst er der tale om en solid præstation som dog stadig er ramt af de udfordrende makroøkonomiske forhold i verden.

"ISS fortsætter med at levere solide resultater. På trods af de generelle makroøkonomiske udfordringer, fastholder vi en stærk og robust organisk vækst og en høj cash conversion i tredje kvartal, drevet af vedholdende fokus på profitabel vækst samt forbedring af arbejdskapitalen. Overskudsmarginen var i tredje kvartal som forventet og - på et sammenligneligt grundlag - lidt højere end samme periode sidste år. Vi har organisk vækst i både udviklede og nye markeder, understøttet af bl.a. vores vellykkede opstart af store kontrakter som Barclays, Novartis og Citibank," forklarer han i en officiel meddelelse fra ISS.

Han glæder sig ligeledes over, at selskabet har vundet store kontrakter i det seneste kvartal med store selskaber som Nordea, Vattaenfall og Sao Paulo Lufthavn.