ISS fortsætter jobfesten i 2012

Serviceselskabet forventer at fortsætte jobvæksten i Asien og Latinamerika i 2012.

ISS' forventer væksten fortsætter i Asien og Latinamerika. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

ISS er blandt verdens allerstørste arbejdsgivere, og selskabet fortsætter med at vokse sig større. I 2011 blev det til 12.000 ekstra ansatte, hvilket betyder, at ISS nu har mere end 530.000 ansatte. Og den udvikling forventer ledelsen vil fortsætte i 2012.

"Væksten og de nye jobs ligger primært i Asien og Latinamerika, og det er det samme billede, vi vil se i år. Vi har faktisk også haft en god vækst i både Europa og USA i 2011, og det er noget, vi er stolte af. I Asien og Latinamerika handler det om at udvide markedet og skabe nyt, mens det i de mere modne markeder handler om at erobre markedsandele fra konkurrenterne," siger administrerende direktør Jeff Gravenhorst.

Selv om ISS udbyder en vifte af forskellige services, er det stadig rengøring, der er grundstammen. Årsrapporten for 2011 viser, rengøring udgør 51 pct. af omsætningen, forfulgt af ejendomsservice (19 pct.) og catering (10 pct.).

Fordelt på markeder ligger omsætningen primært i Vesteuropa (51 pct.) og Norden (23 pct.), mens vækstmarkederne i Asien og Latinamerika trods fremgang stadig kun udgør henholdsvis 8 pct. og 5 pct.