ISS fastholder forventningerne til hele 2011

Servicegiganten ISS rundede i første kvartal en omsætning på 19 milliarder kr. - en vækst på otte pct. i forhold til samme periode 2010. (Opdateret)

Foto: Morten Germund
Seks ud af de syv geografiske regioner, ISS arbejder i, har i første kvartal haft positiv organisk vækst, og for Latinamerikas, Nordamerikas og Asiens vedkommende er der tale om tocifrede vækstrater.

ISS' driftsresultat før særlige poster er steget med syv pct. til 864 mio. kr., hvilket er lidt mere, end hvad ledelsen tidligere har skønnet. Men forventningerne til hele året fastholdes. Omsætningen ventes at blive fire pct. højere end i 2010, og driftsmarginalen en smule over 2010.

Samlet set ender ISS-koncernens kvartalsregskab med en rød bundlinje som følge af den voldsomme gældsfinansiering, som kapitalfondene, der ejer selskabet, benytter sig af. Kvartalets resultat er et nettounderskud på 25 mio. kr. Første kvartal 2010 gav et endnu større underskud, nemlig 197 mio. kr.

ISS aflyste tidligere på året en børsnotering i sidste øjeblik, og ledelsen kommer ikke med med nye udmeldinger om en gennotering i forbindelse med kvartalsmeddelelsen.