ISS får konkurrence fra tung dansk alliance

Fem danske virksomheder er fra i dag gået sammen om at give ISS konkurrence på servicemarkedet.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fra i dag vil en ny konkurrent til ISS for alvor forsøge at bide sig fast i det danske servicemarked, skriver Jyllands-Posten.

Det er Post Danmark, Forenede Service, Glenco, Hededanmark og Dansikring, der går sammen i et nyt multiserviceselskab under navnet Facility Network A/S.

”Vi er i de senere år blevet presset specielt af ISS. Derfor tager vi nu i fællesskab kampen op. ISS vil formentlig fortsat være markedslederen på facility service området i Danmark, men markedet er i voldsom vækst, og den udvikling vil vi være en del af,” siger Hans Torp, der er ny administrerende direktør i Facility Service, til Jyllands-Posten.

Han kommer fra en stilling som salgschef i Forenede Service, der er Danmarks næststørste rengøringskoncern efter ISS. Her har man oplevet, at de største kunder vælger ISS frem for Forenede Service, fordi ISS har en bredere vifte af serviceydelser.

”Vores force i dette selskab er, at vi alle er specialister inden for vores respektive kerneområder. Hvorved vi sikrer kunderne specialistviden i alle serviceydelserne,” siger Hans Torp til Jyllands-Posten.

Det langsigtede mål for Facility Network er en omsætning på ca. en milliard kroner i 2013. ISS omsætter i dag for omkring 3,4 milliarder kroner i Danmark om året.

ISS hilser konkurrencen velkommen. Konstitueret direktør i ISS Allan Aebischer siger, at konkurrencen er med til at øge opmærksomheden på facility service området, og ISS fastholder, at selskabets fordel fortsat er, at kunderne kun skal gå et sted hen for at få løst mange forskellige opgaver.

Kilde: Jyllands-Posten