ISS-direktør: Mit job er gjort i Asien

De opgaver, som ISS-chefen for Asia Pacific Thomas Hinnerskov fik stillet, da han i 2012 blev udnævnt til chef for regionen, er løst, og derfor er turen nu gået til Europa, hvor han tiltræder som chef i begyndelsen af næste år. Det siger han til Ritzau Finans.

ISS logo. Fold sammen
Læs mere
Foto: NF
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»De ting, som Jeff (Group CEO Jeff Gravenhorst, red.) bad mig gøre, er nok gjort«, konstaterer han.

En af dem var at coache australske Dane Hudson, der afløser ham som ansvarlig for regionen fra begyndelsen af det nye år.

»Han er en virkelig stærk og god leder med en god baggrund. Han skulle lære noget mere om ISS, før han kunne påtage sig sin nye rolle, og det har jeg været med til, og nu han er klar«, siger Thomas Hinnerskov.

Dane Hudson, der i dag er chef for Pacific, er udpeget til at blive Thomas Hinnerskovs afløser som direktør for Asien/Stillehavet.

Thomas Hinnerskov udnævnes til direktør for Vesteuropa.

Han har tidligere erfaring fra regionen. Han var før udnævnelsen til chef for Asia-Pacific i 2012 landeansvarlig for ISS i Østrig og før det for Irland. I øvrigt har han været i ISS siden 2003.

»De erfaringer, jeg har draget i Asien, tager jeg med til Vesteuropa, hvor markedet er lige så komplekst som i Asien«, siger Thomas Hinnerskov om sit nye job.

En egentlig programerklæring kommer han ikke med, men bemærker, at han da kommer til Vesteuropa med "nogle nye vinkler og et lidt andet syn på tingene".