ISS: Dansk direktør bliver ny global driftschef

Direktøren for ISS Danmark, Martin Gaarn Thomsen, bliver ny global driftsdirektør for serviceselskabet, fremgår det af en meddelelse fredag middag.

Martin Gaarn Thomsen er selv er glad for stillingen, der kan udvikle ham yderligere i ISS-koncernen Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Skipper

Martin Gaarn Thomsen starter i sit nye job den 1. februar næste år.

- Jeg er glad for, at Martin Gaarn Thomsen har sagt ja til denne udfordrende stilling, og jeg ser frem til at arbejde endnu tættere sammen med ham i hans nye rolle. Martin tiltræder denne stilling som chef for vores Global Operations med omfattende erfaring fra alle niveauer i ISS, siger Jeff Gravenhorst, der er administrerende direktør hos ISS, i meddelelsen.

Den nye driftsdirektør har omfattende erfaring fra ISS-koncernen, hvor han både har fungeret som direktør for Asien og Stillehavsområdet og som øverste chef for ISS' aktiviteter i Vesteuropa.

- Senest har han fungeret som landechef for ISS Denmark. Han har stået i spidsen for en turnaround, hvor det danske team har skabt imponerende marginforbedringer og fornyet vækst. Han har spillet en afgørende rolle med at skabe skarpere fokus på nøglekunder, og han har været med til at sikre en række vigtige nye kunder og kontraktudvidelser, herunder med Forsvaret, DSB, Siemens og Danske Bank, siger Jeff Gravenhorst videre.

Han påpeger desuden, at han er stolt af, at det er lykkes ISS at finde en så stærk intern kandidat til stillingen, som ifølge topchefen er "en meget vigtig del" af selskabsledelsen.

Også Martin Gaarn Thomsen selv er glad for stillingen, der kan udvikle ham yderligere i ISS-koncernen.

- Jeg er utrolig glad for at have fået denne mulighed. Det har været tre meget inspirerende år som landedirektør, og jeg har haft fornøjelsen af at komme endnu tættere på nogle af vores nøglekunder. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med vores regions- og landeorganisationer med henblik på i endnu højere grad at forbedre kundefokus i hele organisationen, siger hovedpersonen selv i meddelelsen fra ISS.