ISS afslører regnskabstal

Servicegiganten ISS, der i marts var snublende tæt på en børsnotering, løfter sløret for tallene for første kvartal. Omsætningen skyder i vejret med otte procent. Driftsresultatet kan dog ikke helt følge med.

Administrerende direktør i ISS, Jeff Gravenhorst. Fold sammen
Læs mere
Foto: SCANPIX DENMARK
ISS' topledelse er i årets første tre måneder blevet bekræftet i sine forventninger til hele året. Det oplyser selskabet i en foreløbig opgørelse over forretningsdriften i første kvartal.

- Vores organiske vækst er positivt påvirket af starten af store kontrakter vundet i 2010 og endnu vigtigere af et vidtfavnende positivt momentum i den organiske vækst i vores største regioner, Vesteuropa og Norden. Det understøtter yderligere vores tillid til vores finansielle forventninger, siger administrerende direktør Jeff Gravenhorst i meddelelsen.

Omsætningen steg i første kvartal med 8 pct. i forhold til samme periode et år tidligere - til 18,9 mia. kr. Den organiske vækst var på 5,6 pct., hvilket betød sjette kvartal i træk med en vækst i den organiske vækstrate, oplyser ISS.

Driftsresultatet før visse poster steg med knap 50 mio. kr. til 850 mio. kr. - hvilket er en stigning på 5,5 procent. Dermed landede driftsmarginalen - igen før visse poster - på 4,5 pct. for kvartalet, hvilket er på linje med selskabets forventninger.

ISS var i midten af marts snublende nær en børsnotering, men selskabet træk stikket i sidste øjeblik med henvisning til de volatile markeder som følge af uroen i Nordafrika og de japanske naturkatastrofer.