Isabell K. søger ny partner

Den danske designer Isabell Kristensen vil lede efter en ny samarbejdspartner, når markedet vender.

Foto: Bjarke Ørsted / Scanpix. Isabell Kristensen må lede efter en ny forretningspartner, efter firmaet, der solgte mærket Dreams by Isabell Kristensen, er gået konkurs.
Læs mere
Fold sammen
Efter firmaet bag mærket Dreams by Isabell Kristensen, FY180 ApS, er gået konkurs, må designeren kigge sig om efter en ny forretningspartner, der kan videreføre salget af produkterne. Det skriver epn.dk.

FY 180 ApS er ejet af den tidligere IC Companys direktør Anders Høiris, men Isabell Kristensen har fået royalties af salget.

”Jeg er utrolig ked af, at det ikke lykkedes at fastholde den succes, der tegnede sig med licensaftalens begyndelse,” siger Isabell Kristensen.

Aftale kom i hus efter en aftale med IC Companys om salg af tøj af mærket O by Isabell Kristensen.

"Mit fokus er nu at fastholde og udvikle den positive udvikling for mine øvrige licensaftaler. Så snart markedet vender, er jeg interesseret i en ny licenspartner på modedelen," siger designeren.

---Isabell Kristensen fortsætterRETTELSE 27. juli 2009: Forleden skrev vi i Berlingske Business, at Isabell Kristensen er en del af selskabet FYI 180, som er begæret konkurs. Det er imidlertid ikke tilfældet, da FYI180 er licensselskab for tøjdelen af brandet »Dreams by Isabell Kristensen«. Isabell Kristensen fortsætter licensaftalerne vedrørende sko, homewear, undertøj og parfume. Berlingske Tidende beklager fejlen.