iPhone 4 fundet på bar

Den kommende model af Apples mobiltelefon var forklædt for ikke at vække opmærksomhed.

Den skulle være god nok. Her er iPhone 4. Screendump fra Youtube-klip fra Gizmodo. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der brygges åbenbart på andre ting end våde varer i hjørnerne på barerne i Californien.
Teknologinyhedsstedet Gizmodo har tilsyneladende gjort et scoop og har fundet, hvad man mener er Apples næste iPhone-telefon.

Den lå forladt i baren The Gourmet Haus Staudt i byen Redwood City og var camoufleret til at ligne en af de nuværende iPhone 3GS-modeller. Men det lader ægte teknologinørder sig ikke narre af. Den 27-årige programmør Gray Powell, der arbejder med Apple-software, glemte telefonen, og en behjertet sjæl forsøgte i flere omgange at opspore ejermanden for at levere den tilbage.

Dom: Den ægte vare

Til sidst endte den i hænderne på Gizmodo-folkene, der nu har skilt den ad og på den baggrund mener at kunne slå fast, at der er tale om den ægte vare. Derudover har New York Times talt med en unavngiven Apple-medarbejder, der angiveligt siger, at historien er rigtig nok.

Blandt nyhederne er et videokamera placeret på forsiden af telefonen, et forbedret »normalt« kamera med en betydeligt større linse, indbygget blitz, en forbedret skærm i langt højere opløsning og to separate knapper til at skrue op og ned for lyden. Alle knapperne er metalliske.


Herover ses et YouTube-klip fra Gizmodos præsentation af iPhonen.


Telefonen anvender nu de nye mikro-SIM-kort, som også Apples bærbare computer iPad gør, hvor dagens iPhone har et normalt - og større - SIM-kort.

Telefonens ramme er helt igennem af aluminium, og skærmen er en smulle mindre end 3GS-modellen. Telefonen vejer tre gram mere og har et 16 procent større batteri. Til gengæld er øvrigt komponenter nu gjort mindre for at få plads til batteriet.

Ifølge den person, som fandt telefonen, havde den Apples opdaterede styresystem, iPhone OS 4.0, installeret, før det blev frigivet.

Se Gizmodos præsentation af den nye iPhone her