Investorer retter stærk kritik mod DLH-ledelse

Investorer kritiserer bestyrelse og direktion i DLH for at være alt for længe om at se virkeligheden i øjnene.

Læs mere
Fold sammen

Særligt beslutningen fra adm. direktør Kent Arentoft om nu at anerkende, at der ikke er nogen fremtid i selskabet, efter at man i 2011 foretog en kapitaludvidelse for ca. 250 millioner kr. på optimistiske fremtidsplaner, er under kritik.

Det skriver Børsen.

I prospektet i 2011 fremlagde koncernen en strategi, hvor man skulle nå en omsætning på 4,5-4,8 mia. kr. og en ebit-margin på 4,5-5 pct i 2014. Til sammenligning venter selskabet i år at nå en omsætning på 2,2 mia. og et driftstab på 30-40 mio. kr.

- Det er et skræmmende eksempel på, hvor galt det kan gå. Man kan med rette kritisere den nuværende ledelse af selskabet for, at de har været for langsomme til at erkende, at de ikke var eksistensberettigede med den plads de har i markedet. De har været for langsomme til at indse, at det ikke er en forretningsmodel, der er holdbar. Den erkendelse burde have indfundet sig allerede i 2011 eller før, siger en aktiechef hos en stor kapitalforvalter, der fortsat ejer aktier i selskabet til Børsen.

Adm. direktør Kent Arentoft har ikke ville svare på, om han burde have handlet anderledes, men fokuserer i stedet på, at man nu vil gøre det, der er bedst for investorerne og sælge koncernens fire forretningsområder.