Investeringskonge bakker Morten Lund op

Morten Lund er en sand netværker og har øje for den gode forreting. Den tidligere avisejer får nu opbakning fra amerikansk partner og investeringskonge.

Foto: Linda Henriksen. Morten Lund blev ovenpå Nyhedsavisens krak erklæret personlig konkurs.
Læs mere
Fold sammen
Mens den tidligere ejer af Nyhedsavisen selv mener, at det hele sejler, får han nu opbakning fra en amerikansk investeringskonge.

Morten Lund blev ovenpå Nyhedsavisens krak erklæret personlig konkurs. I mandags kunne Business.dk skrive, at Lunds selskaber bløder voldsomt, hvilket kunne ses af selskabernes 2008-regnskaber. Selv beskrev Lund situationen med: "Det er fuldstændig umuligt at sige noget. Der er intet, der er noget værd, og alt sejler bare."

Selskabet Lund 3 ApS ejer Lund sammen med den amerikanske investor Tim Draper, der er partner i investeringsselskabet Draper Fischer Jurvetson Fund IX.

Og i 2008 har Draper skudt 36,4 mio. kr. ind i selskabet som ansvarlig lånekapital. Business.dk tog derfor kontakt til Draper for at høre baggrunden:

"Morten har et fantastisk øje, og vi forventer, at noget af hans forretning vil gå ekstraordinær godt," skriver Timothy Draper i en mail til Business.dk.

Samtidig understreger han, at Lund i Drapers øjne er fantastisk til at have en finger i jorden.

"Morten er en sand netværker. Og han vil opdage forretninger, som vi nok ikke vil se," skriver Draper.