Ingen slinger i valsen fra Matas

Matas leverer et solidt 3. kvartalsregnskab, der rammer analytikernes forventninger rent med en omsætning på lige over en milliard kroner for kvartalet.

FOTO: Jeppe Bjoern Vejloe/Scanpix 2013) Fold sammen
Læs mere
Foto: Jeppe Bjoern Vejloe

Det kører fuldstændigt som forventet for Matas i 3. kvartal af det forskudte regnskabsår.

Matas nedjusterede i november forventningerne til omsætningen i det skæve regnskabsår 2014/15 til i underkanten af 3,5 milliarder.

Regnskabet for 3. kvartal viser en lille fremgang i indtjeningen, og det havde analytikerne også forventet, men overskuddet rammer alligevel lidt højere med 195,8 millioner kroner før skat, hvor analytikerne havde spået, at selskabet ville lande på 184 millioner kroner før skat.

Terje List, adm. direktør er tilfreds med regnskabet og skriver i forbindelse med kvartalsregnskabet:

»Med en god eksekvering af julehandlen lykkedes det at øge såvel omsætning som indtjening i Q3 2014/15 i forhold til et meget stærkt Q3 i 2013/14. Vi ser resultatet som et udtryk for, at vi i et konkurrencepræget og udfordrende detailmarked fortsat er i stand til at fastholde vores stærke position.«

Omsætningen rammer præcist på analytikernes forventninger, som var 1.041 millioner kroner, hvilken er en stigning på 2,2 pct. i forhold til tilsvarende regnskabsperiode i 2013/14.