Ingen penge til Correll-kreditorer

Allerede længe, før boligmatadoren Christian Correll gik konkurs, var der en del, der mente, at han var lige vel dårlig til at betale sine regninger.

Læs mere
Fold sammen
Nogle af dem hev Correll i retten, men det står nu klart, at de formentlig aldrig får nogle af de penge, de mener at have til gode. Der er simpelthen ikke nok penge i de konkursramte Correll-selskaber, skriver DAGBLADET Ringsted.

"Det er et tidligt stadie af bobehandlingen, men der er ikke udsigt til, at de kan få nogen dividende," siger advokat Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten.

Han er én af de tre kuratorer i Correll-sagen, og han har nu skrevet til otte firmaer og enkeltpersoner, at det ikke kan betale sig at gennemføre deres retssager mod Christian Correll.

"Der er jo ingen interesse i at fastslå, om de har krav på 100.000 eller 120.000 kroner. Det er jo matadorpenge," siger Boris Frederiksen til DAGBLADET Ringsted.

Han har derfor givet de otte en frist til 30. januar til at komme med indsigelser, hvis de vil køre sagerne videre.

Boris Frederiksen siger til DAGBLADET Ringsted, at han ikke er bekendt med, at der er kommet indsigelser fra nogen af de otte.

Blandt dem, der nu kan bruge deres girokort til Correll til at tænde op i pejsen med, er blandt andet Dines Jørgensen, Hørkram Schulz og revisionsselskabet Deloitte.

I tre af de otte sager ligger kravene mod Correll i millionklassen.