Indkøbscenter melder fuldt hus seks måneder før stor udvidelse

Et halvt år før indvielsen af omfattende udvidelse melder Frederiksberg Centret "alt udlejet" i 23 nye butikker.

Et halvt år før indvielsen af omfattende udvidelse melder Frederiksberg Centret "alt udlejet" i 23 nye butikker. Fold sammen
Læs mere
Foto: Torben Christensen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.


Selv om den langstrakte finanskrise både hæmmer privatforbruget på sjette år og har skabt mange ledige butikslokaler, så kan Frederiksberg Centret melde om fuldt hus et halvt år før indvielsen af en stor udbygning med et ekstra butiksplan og to p-etager.

»Når dørene lukkes op til The Grand Opening 26. marts 2015, bliver det til et fuldt udlejet FRB.C,« hedder det i en begejstret og delvis engelsksproget pressemeddelelse.

FRB.C er det nye navn for indkøbscentret, som fredag fejrede sin 18 års fødselsdag.

Centret ved Falkoner Allé og Frederiksberg Metrostation er ejet af Danica Pension og Lægernes Pensionskasse, og duoen kan glæde sig over, at det i god tid før åbningen er lykkedes at fylde de 10.000 ekstra butikskvadratmeter med en række modebutikker.

Blandt de kommende lejere fremhæver centret selv mærkerne &Other Stories, Tiger of Sweden, COS, Modström, Samsøe & Samsøe, Monki, Envii, Hunkemöller og Day. Desuden bliver en eksisterende H&M-forretning udvidet med en ekstra etage, og Sportsmaster og Intersport har samlet fået 1.500 kvadratmeter til »et stort sportsunivers«.  

I løbet af sommeren flyttede smykkegiganten Pandora og det britiske luksuschokolademærke Hotel Chocolat ind i det "gamle" center, og ifølge det seneste kundekatalog åbner Joe & The Juice-kæden snart endnu en café i centret, der har 65 butikker.