IKEA kører dig hjem

Sveriges stolthed, IKEA, tænker endnu en gang ud af boksen. Nu bliver det muligt for kunderne at blive kørt hjem af en chauffør.

Foto: AXEL HEIMKEN. Den svenske møberlgigant IKEA gør det nu nemmere for de parisiske kunder at transportere varerne hjem, når de tilbyder en chauffør-tjeneste.
Læs mere
Fold sammen

For 49 euro kan parisiske IKEA-kunder nu slippe for at kæmpe med potter og planter i bussen eller bag på cyklen.

IKEA i Frankrig har nemlig indgået en aftale med transporttjenesten Snapcar, der blandt andet konkurrerer med omdiskuterede Uber.

Aftalen indebærer, at kunderne ikke længere er nødt til at finde et lift eller en bus til et af de tre IKEA-varehuse, der ligger i og omkring den franske hovedstad, Paris.

Kunderne skal nemlig blot gå online eller ind på Snapcars app og bestille en chauffør, der kan køre dem frem og tilbage til varehuset.

Det er meningen, at kunderne skal transportere sig selv inklusiv varer hjem med chaufføren. Dog bliver der ikke plads til store varer som garderobeskabe og sofaer i bilerne.

Ifølge svenske Dagens Industri er det de to selskabers forventning, at det især er kvinder, der kommer til at benytte sig af IKEA Chauffør. Indtil videre findes ordningen blot i det franske hovedstadsområde.