IKEA får ny direktør i Danmark

Den 51-årige Dennis Balslev bliver ny administrerende direktør for IKEA Danmark.

Foto: JENS-ULRICH KOCH.
Læs mere
Fold sammen
Ny administrerende direktør for IKEA Danmark bliver 51-årige Dennis Balslev. Han har mere end 30 års erfaring hos den svenske møbelgigant, og han har arbejdet for IKEA både i Holland, Sverige og Danmark.

"Jeg er naturligvis stolt over, at jeg får ansvaret for at lede IKEA Danmark. Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Danmark og ser frem til, sammen med alle medarbejderne, at skabe endnu bedre oplevelser for de besøgende og udbygge vores fokus på at drive forretning med omtanke for både mennesker og miljø," lyder fra den nyudnævnte administrerende direktør.

Dennis Balslev indledte sin karriere i IKEA Danmark i 1979 og kommer senest fra en stilling som chef for IKEA Concept Business Unit hos Inter IKEA Systems B.V., der er ejer og global franchisegiver af IKEA konceptet. På sin vej op gennem IKEA-hierarkiet har Balslev arbejdet hos IKEA i blandt andet Aalborg, Odense og Taastrup. I 1999 drog han til IKEA i Holland, hvor han blandt andet har været varehuschef i Amsterdam. Da han skulle uddannes til varehuschef havde han et ophold hos IKEA i Gøteborg.

Indtil Dennis Balslev tiltræder den 1. maj 2013 vil Kim Johansson fungere som direktør for IKEA Danmark.