Hver tredje skælder ud på eller tæver deres computer

Det får blodet i kog, når PCen ikke vil makke ret. 36 procent af amerikanerne indrømmer at give deres PC en ublid medfart, når den er for langsom.

Langsomme computere kan  få 36 procent af amerikanerne til at koge over. Fold sammen
Læs mere
Foto: LEON NEAL

Undertegnede er selv blandt de skyldige. Dem, der udsteder eder og forbandelser og i visse tilfælde også langer bæstet et mindre venligt klap, når det ikke vil, som jeg vil. Langsomme computere kan ifølge en rundspørge udført for hukommelsesproducenten Crucial, få 36 procent af amerikanerne til at koge over.

Det skriver Version2

Det oplyser Crucial ifølge en pressemeddelelse. Crucial har naturligvis en bagtanke med at udråbe mere end en tredjedel af os som PC-misbrugere, idet selskabet fremstiller hukommelse og SSD-drev, der begge kan give en sløv PC en tiltrængt vitaminindsprøjtning.

Firmaet er da også gået sammen med skuespilleren Lou Ferrigno, som i sin tid spillede The Incredible Hulk i tv-serien af samme navn, og det samarbejde skal munde ud i at kåre USA's mest frustrerede PC-bruger.

Ifølge rundspørgen er yngre brugere på mellem 18 og 34 år mere tilbøjelige til at lade raseriet gå ud over PCen. I den aldersgruppe indrømmer 12 procent, at de inden for det sidste halve år har givet PCen et knytnæveslag mod blot to procent for dem på mindst 35 år.

Crucial har også spurgt brugerne, hvilken årsag de mente, der lå bag deres langsomme computer, og 46 procent svarede, at det nok skyldtes virus eller malware. Det er en udbredt fordom, men i praksis er det sjældent malware, der er skyld i problemer med ydelsen på en PC, men snarere drivere og tredjepartsprogrammer.