Hvem er Guldægget på den danske iværksætterscene?

Igen i år skal Danmarks mest lovende iværksættere findes, hyldes og udvikles. Berlingske Business har i år en mand med i juryen.

Guldæg konkurrencen er en del af Start Tel Aviv iværksætter-campen, og der gennemføres lignende iværksætterkonkurrencer i 23 andre lande. Fold sammen
Læs mere

Det er et erfarent hold af iværksættere, erhvervsfolk og en enkelt redaktør, der i år har ansvaret for at give en ambitiøs dansk iværksætter-virksomhed et solidt skub fremad.

Iværksætterprisen Guldæg 2015 er en international iværksætterkonkurrence, hvor talentfulde IT-iværksættere bliver bedømt og får mulighed for at prøve sig af blandt internationale iværksættere.

Det er navne som Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen, serieiværksætteren Tommy Ahlers samt Freeway- og Dating.dk-stifter Morten Wagner, der sidder i juryen sammen med redaktør på Berlingskes Business Magasin, Claus Skovhus.

Guldæg konkurrencen er en del af Start Tel Aviv iværksætter-campen, og der gennemføres lignende iværksætterkonkurrencer i 23 andre lande.

Den danske vinder af prisen får mulighed for at opleve den israelske innovationsby Tel Aviv, der rummer mange af verdens dygtigste iværksættere og har verdens største adgang til venture kapital. Vinderen kommer til at deltage i workshops, netværke med potentielle samarbejdspartnere og investorer i innovationsmiljøet.

Juryen udvælger de tre mest kreative og nytænkende projekter, der konkurrerer om Guldæg-prisen i Danmark ved en finaleevent i Saxo Bank d. 18. August 2015.

Bag projektet i Danmark står det israelske udenrigsministerium sammen med partnere som, Saxo Bank, Microsoft og Trendsonline.

I 2013 vandt iværksættervirksomheden Discus, der havde udviklet et avanceret debatforum, og i 2014 vandt Velocatr, der har udviklet en cykellygte med et trackingsystem, så man kan finde cyklen igen, hvis den stjæles.

Her kan du høre Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen fortælle om iværksætteri: