Hvad var Årets Erhvervshistorie?

Lego-mandens rekordindtjening, Karsten Rees milliondyre fejlskud eller B&O-chefens kommentar om, at "vi skifter hjul, mens vi kører". Hvad synes du blev årets erhvervshistorie? Stem her.

Berlingske Business har i december samlet op på årets største erhvervshistorier. Nu har du muligheden for at være med til at kåre, hvilken en som var mest spektakulær.

Selskaber som Bang & Olufsen, Danisco og Lundbeck kom i spil i årets løb. Nogle gange i forbindelse med store handler - andre gange i forbindelse med mindre flatterende omtale.

Navne som Peter Straarup, Karsen Ree og Ditlev Engel blev nævnt - men alle af helt forskellige årsager. Straarup sagde farvel, Ree måtte notere sig milliontab på sit amagerkanske bankeventyr og Engel kæmpede hårdt for at leve op til egne og investorernes forventninger.

Det blev et annus horriblis for enkelte selskaber. Deriblandt rederiet Torm, smykkekoncernen Pandora og togselskabet DSB. De to førstnævnte styrtdykkede på fondsbørsen - den sidste styrtdykkede i imagemålinger efter stort set alt gik galt.

Læs erhvervshistorierne her.

Stem nedenfor.