Hungry.dk går i flæsket på Just-Eat

Der er lagt op til et opgør mellem landets to førende madportaler, når Hungry.dk melder Just-Eat til Konkurrencestyrelsen for konkurrenceforvridning.

Hungry.dk melder Just-Eat til Konkurrencestyrelsen for konkurrenceforvridende adfærd. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Fisker

Danmarks to førende madportaler er på vej i det, der ligner en madkrig. Hungry.dk melder konkurrenten Just-Eat til Konkurrencestyrelsen for konkurrenceforvridende adfærd.

Det skriver Børsen.

Ifølge Hungry.dk beder Just-Eat om eksklusivitet hos restauranterne og kan ikke holde fingrene fra den branding, Hungry.dk sætter op hos sine samarbejdspartnere:

»Vi oplever, at repræsentanter fra Just-Eat uden tilladelse fra restauranterne går ud og piller reklamer fra Hungry.dk ned. Vi hører hos restauranterne, at de bliver tilbudt gaver under bordet, hvis de til gengæld ikke er med hos os. Og at man går ind og presser restauranterne til at vælge mellem Hungry.dk eller Just-Eat-terminalen, for ifølge Just-Eat-repræsentanterne er det ikke muligt at være begge steder,« siger administrerende direktør i Hungry.dk, Rune Risom, til Børsen. Han kalder den opførsel på grænsen til »mafiametoder.«

Hos Just-Eat genkender selskabets danske direktør ikke det billede og afviser beskyldningerne:

»Det er fuldstændig forkert, for det kunne vi aldrig finde på. Der findes ingen aftaler under bordet med restauranter, for det er ulovligt,« siger Just-Eats nye danske topchef, Carsten Boldt, til Børsen. Samtidig beder han Hungry.dk om at lægge beviser på bordet for virksomhedens beskyldninger.