Hun skal rette op på Danske Banks kommunikation

Dansk Bank har fundet kvinden, der fremover skal styre bankens kommunikation.

Foto: Pr-foto: Danske Bank.. Danske Bank har ansat Jeanette Fangel Løgstrup, som nu får det overordnede ansvar for Danske Bank-koncernens samlede kommunikation.
Læs mere
Fold sammen

Danske Bank har ansat Jeanette Fangel Løgstrup, 46 år, som ny direktør for Group Communications. Hun får det overordnede ansvar for Danske Bank-koncernens samlede kommunikation.

Hun sætter sig i en stol, der formelt har stået tom siden Eva Hald fratrådte i juni måned efter fire år som kommunikationsdirektør. Det er ligeledes en position, der kom i modvind i kølvandet på Danske Banks omdiskuterede kampagne New Standards. 

Jeanette Fangel Løgstrup kommer fra en stilling som nordisk direktør for Corporate Communications & CSR og medlem af koncernledelsen i forsikringskoncernen Codan, hvor hun har været siden 2006. Inden da har hun varetaget lederstillinger inden for kommunikation og marketing i blandt andet Grontmij Carl Bro og Nykredit.

Jeanette Fangel Løgstrup er desuden bestyrelsesmedlem i JP/Politikens Hus, Schantz A/S samt formand for Rådet for Bæredygtig Erhvervsudvikling og Børneulykkesfonden. Hun er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School.

Tiltrædelsestidspunktet er endnu ikke endeligt fastsat.