Hummel-boss giver bolden op for IT-firma med Daniel Agger

Christian Stadil savner at være iværksætter, og han kaster sig derfor ud i et nyt IT-eventyr med anføreren for det danske fodboldlandshold.

Christian Stadil fra Hummel savnede at starte noget op, og han relancerer derfor nu sig selv som IT-iværksætter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sportstøjmærket Hummel har næsten altid været tæt forbundet med det danske fodboldlandshold. Godt nok klæber Hummel-trøjerne ikke længere til landets udvalgte 11 fodboldkrigere, men nu bliver der alligevel igen etableret et slags bånd mellem de to.

I hvert fald er Hummel-boss Christian Stadil på vej ud i et nyt forretningseventyr sammen med manden, der bærer landsholdets anførerbind: Liverpool FC-spilleren Daniel Agger. Det skriver Børsen.

Hummel-ejeren vil starte en digital forlængelse af familie-koncernen Thornico, der får en endnu ubeskrevet IT-platform som omdrejningspunkt. Det gør han sammen med det, han kalder en kreds af dygtige og forskellige mennesker.

"En af dem er Daniel Agger, som er medinvestor i selskabet. Jeg er kommet til at kende ham gennem det her projekt. Vi havde et møde i søndags, bagefter var jeg med til julefrokosten i Liverpool FC, så det var meget sjovt," siger Christian Stadil til Børsen.

Da han omkring årtusindskiftet købte og genetablerede Hummel, følte han iværksætter-suset. Den fornemmelse håber han at føle igen med IT-eventyret.

Det nye firma bliver derfor heller ikke det eneste IT-projekt i Thornico fremover, fortæller han.

"Jeg er begyndt at kigge på onlinevirksomheder. Der er flere ting i gang. Det ville undre mig, hvis vi ikke er gået ind i mindst tre nye virksomheder som delejere, stiftere eller ejere, når der er gået et år," siger Christian Stadil til Børsen.