HTC TyTN får Windows Mobile 6

Brugerne af HTC's flagskib TyTN har længe ventet på en opgradering til det nye styresystem Windows Mobile 6. Nu er ventetiden imidlertid ovre. HTC er nemlig klar med opdateringen.

Pressefoto Fold sammen
Læs mere
Det er efterhånden et halvt år siden, at Microsoft offentliggjorde en helt ny version af deres styresystem til mobile enheder. Det nye styresystem med navnet Windows Mobile 6, byder ikke kun på opdateringer i selve udseendet. Der er også blevet bedre understøttelse af for eksempel e-mails med html-formatering. Også kontakterne er blevet bedre integreret med både opkaldslisten og indbakken.

Disse nye funktioner vil de fleste ejere af en Windows-mobil selvfølgelig gerne have glæde af. Derfor har de fleste ventet spændt på, at HTC skulle komme med en opdatering til netop deres mobil. Og nu er den første Windows Mobile 6-opgradering fra HTC's side altså klar til HTC TyTN. Den nye opdatering kan hentes ved at følge linket nedenunder. HTC oplyser desuden på deres side, at der skulle komme opdateringer til Windows Mobile 6 til både HTC P3300, S620 og X7500 Advantage i løbet af august.

Hent Windows Mobile 6 til HTC TyTN her