Hotelrigmand vil udvide sit rige i Jylland

Ejeren af den danske hotelkæde Cabinn Niels Fennet har lagt en ny plan. Han vil udvide kæden med flere hoteller i Jylland.

Niels Fennet, direktør CabInn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Malte Kristiansen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Med inspiration fra de små kahytter på skibe har hotelejeren Niels Fennet skabt en hotelkæde med små hotelværelser. Og det har været en rigtig god idé.

Niels Fennet på 72 år er manden bag Cabinn-kæden, der i 1990 åbnede det første Cabinn-hotel i København. Siden er der kommet otte mere i rækken fordelt over hele landet i Danmarks største byer. Men nu vil hotelkongen udvide sit imperium. Mere specifikt er det tre jyske byer, som har fanget hotelkongens opmærksomhed. Det er særligt købet af Hotel Australia i Vejle i 2014, der har fået Niels Fennets øjne op for det jyske potentiale. Det skriver Dagbladet Børsen.

»Der er stadig Herning og Kolding tilbage, måske også Randers. De tre steder er der gode muligheder for forretning. Jeg får også nogle henvendelser fra mæglere, men det er jo ikke alt, der dur,« siger hotelejeren Niels Fennet til avisen.

Hotelkæden ejer Niels Fennet sammen med sin kone Lise Fennet, og i deres fælles selskab NFLF Holding havde de i 2014 et overskud på 80 mio. kr. Oprindeligt er Niels Fennet uddannet ingeniør.