Højt profileret direktør første offer i Parken-magtkamp

Efter længere tids strid med storaktionæren Erik Skjærbæk forlader tidligere Carlsberg-direktør Flemming Lindeløv Parkens bestyrelse. Lindeløv selv er ked af sit exit men håber nu på ro i den pressede underholdningskoncern. (Opdateret 14.24)

Flemming Lindeløv træder ud af bestyrelsen i Parken Sport & Entertainment. Fold sammen
Læs mere
Foto: Christian Als
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den aktuelle magtkamp i Parkens bestyrelse har i dag krævet sit første offer. Tidligere Carlsberg og Tulip-direktør Flemming Lindeløv forlader således virksomhedens bestyrelse efter lidt over fire år.

Erhvervsmandens exit kommer efter længere tids uenighed med Parkens jyske storaktionær Erik Skjærbæk, som overtog en større aktiepost på knap 16 procent efter ejendomsmatadoren Patricks De Velas deroute.

”Jeg er ked af det. Jeg havde håbet på arbejdsro, så vi kunne få koncernen på ret køl. Der er ingen tvivl om, at værdierne er til stede, men selskabet har brug for fred de næste to-tre år og især den kommende tid, hvor FC København skal ud i Europa og spille om et trecifret millionbeløb,” siger Flemming Lindeløv til Business.dk.

I spidsen for grøn energiSelv vil den tidligere bryggeri-direktør ikke konkretisere sin splid men den stenrige Skjærbæk, hvis facon gennem længere tid har givet panderynker og hævede stemmer i underholdningskoncernens bestyrelse.

”Det er klart, at der har været stor udskiftning i bestyrelsen den senere tid, og der er kommet en masse nye folk ind. Jeg havde set frem til de kommende år men en stor portion optimiske, men sådan skulle det desværre ikke være,” siger Lindeløv, der også i en længere periode har været formand for medicinalkoncernen Lundbeck.

I stedet for Lindeløv indtræder tidligere SAS og ISS-direktør Jørgen Lindegaard, samt advokat Henrik Møgelmose fra Kromann Reumert, der blandt formand for energiselskabet Green Wind Energy, hvor FCK's ærkerivaler Brøndby hentede deres nu fyrede direktør Frank Buch Andersen.