Hilton klar til ekspansion i Danmark

Den internationale hotelkæde vil klemme yderligere 15 hoteller ind i kongeriget og ser nu på mulige beliggenheder.

Hilton er klar til at åben nye hoteller i Danmark. Fold sammen
Læs mere
Foto: Brian Bergmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den verdensomspændende hotelkæde Hilton har stor succes med sit hotel i Københavns Lufthavn og har fået mod på flere hoteller i Danmark. Hotelkæden ser nu efter mulige beliggenheder til 15 nye hoteller, skriver Børsen.

"Vi vil meget gerne ekspandere i Danmark. Vi kunne snildt have 15 hoteller i Danmark, hvoraf to-tre kunne være deciderede Hilton-hoteller, mens resten ville være de mindre eksklusive, altså vores "mid-market"-brands. Og de kunne for så vidt ligge i alle dele af Danmark," siger Olivier Harnisch, der er vicedirektør i Hilton og har ansvaret for 27 hoteller i Skandinavien, Tyskland og Østrig.

Se også: Luksushotellet og stjernerne

Efter en lang periode med hårde år for hotelbranchen, ser fremtiden lysere ud. Brancheforeningen Horesta byder Hiltons ambitioner velkommen og mener også, at det er realistisk med flere overskudsgivende hoteller i Danmark.

Læs også: Kendissernes yndlingshotel skal renoveres

"Det virker bestemt ikke urealistisk, at Hilton er i stand til at opnå deres målsætning om at udvidde deres forretning i Danmark. Vi har tidligere set lignende succesfulde udvidelser i Danmark fra andre hotelkæder," siger Jens Zimmer Christensen, bestyrelsesformand i Horesta.

Hilton oplyser til Børsen, at man har oplevet en to-cifret vækst i hotellet ved lufthavnen, men ønsker ikke at sætte tal på.