Hidtil dyreste OnePlus-telefon klar 21. maj

Den kinesiske mobilproducent, som er det femtemest solgte mobilmærke i Danmark, er klar med sin nye toptelefon og en lillebror til den.

Medstifter af og direktør for den kinesiske smartphoneproducent OnePlus, Carl Pei, foran de nye OnePlus 7- og OnePlus 7 Pro-telefoner ved lanceringen tirsdag aften, dansk tid. Foto: Manjunath Kiran, AFP/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Foto: MANJUNATH KIRAN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den nye OnePlus 7 Pro bliver den hidtil dyreste telefon fra den kinesiske smartphoneproducent OnePlus, der samtidig er klar med en opdateret udgave af sine høretelefoner, Bullets Wireless 2.

Den 6,67 tommer store telefon med en AMOLED-skærm i formatet 19:5:9 og glas helt ud til kanterne, tre kameraer på bagsiden og mulighed for lynopladning på 20 minutter kommer til Danmark 21. maj, mens lillebror OnePlus 7, som bevarer sidste års OnePlus 6T-design, på 6,41 tommer kommer i butikkerne 4. juni. Startprisen på OnePlus 7 Pro med seks gigabyte arbejdshukommelse og 128 gigabyte lagerplads er 5.400 kroner, mens den dyreste udgave, der fordobler begge dele, vil koste 6.400 kroner. OnePlus 7 starter ved 4.300 kroner.

Lyden på OnePlus 7 Pro er med Dolby Atmos, så man får rumfornemmelsen fra de indbyggede stereohøjttalere. Endelig er OnePlus 7 Pro udstyret med et vandkølingssystem, så den holder sig kold, selv når der spilles krævende spil på telefonen.

OnePlus var ifølge analysehuset IDC, der følger teknologimarkederne tæt, det femtebedst sælgende mobilmærke i Danmark i januar-marts. Men markedsandelen er kun på to procent og er faldet fra tre procent for et år siden.

OnePlus 7 Pro har indbygget vandkølingssystem, som skal holde telefonen kold, mens man spiller krævende spil. Foto: OnePlus Fold sammen
Læs mere

Vandt frem på eksklusivitet

OnePlus-telefoner har været solgt i Danmark siden foråret 2017.

Da de første telefoner blev lanceret på verdensplan, var OnePlus omgærdet af en vis eksklusivitet, fordi man udelukkende kunne købe dem, hvis man blev inviteret til det. OnePlus har høstet stor anerkendelse blandt anmelderne, men den forsvundne eksklusivitet har haft betydning for udbredelsen.

OnePlus har hele tiden forsøgt at lave telefoner, der skiller sig ud ved sine funktioner og sit design, uden at prisen følger med opad, sådan som navnlig Samsung og Apple har skruet dem op de seneste år – samtidig med at de for en sikkerheds skyld har lanceret en lidt billigere model. Alle OnePlus' telefoner bruger Googles Android som styresystem, men OnePlus lægger sin egen brugerflade, OxygenOS, indover.

Bullets Wireless 2-øreproptelefonerne lover ti timers lyd efter blot ti minutters opladning og kan købes i Danmark fra 21. maj. til 800 kroner hos alle de fire store teleselskaber og Proshop.

Bullets Wireless 2 er OnePlus' opdaterede udgave af sine ørepropper. Foto: OnePlus Fold sammen
Læs mere