Her er Fætter BRs nye chef

Salling Group har hentet Charlotte From fra interne rækker til at stå i spidsen for Fætter BR-kæden, som de opkøbte fra Top-Toys konkursbo i januar.

Pressefoto. Charlotte From er mor til to børn, som er enige om, at deres mor har fået verdens sejeste job. Fold sammen
Læs mere
Foto: Pressefoto

Det gik de færreste danskere næsen forbi, da Fætter BR med sin ikoniske livgarde måtte dreje nølgen om i kølvandet på Top-Toys konkurs sidste år.

Efterfølgende har Salling Group opkøbt rettighederne til Fætter BR-navnet, og tirsdag har de offentliggjort, at BR's nye chef bliver Charlotte From.

Charlotte From er 37 år, har været ansat i Salling Group siden 1999 og på hovedkontoret siden 2013.

»BR har en særlig plads hos rigtig mange danskere. Den plads skal vi udvikle med legetøjsbutikker, der bliver indkøbsturens højdepunkt for de yngste i familierne og deres forældre. Det er et stort ansvar at træde ind i BR-kæden, og derfor er det også med stor iver, glæde og ydmyghed, jeg går til jobbet,« siger Charlotte From i pressemeddelelsen.

De ca. 25 Fætter BR-forretninger, som får lov til at fortsætte, bliver offentliggjort i løbet af foråret. Det skal Charlotte From være med til at stå for:

»Hun (Charlotte From red.) har præcis det, der skal til for at sammensætte det rigtige team, få åbnet 25 butikker i højt tempo og genetablere danskerens glæde ved legetøjsbutikker. Charlottes vilje, erfaring og personlige værdier gør hende til garant for, at vi kan levere lige præcis dén BR-oplevelse, kunderne har savnet og nu kan se frem til,« skriver adm. direktør i Salling Group, Per Bank, i pressemeddelelsen.