Her er Eivind Koldings nye toppost

Den tidligere CEO i Maersk Line, Danske Bank og Novo A/S tiltræder som bestyrelsesformand i vækstvirksomheden Casa.

Eivind Kolding. (Foto: Søren Bidstrup/Scanpix 2013) Fold sammen
Læs mere
Foto: Erik Refner
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Eivind Kolding, der blev fyret som direktør i Danske Bank og Novo A/S, skal fra den 1. juli være bestyrelsesformand i udviklings- og entreprenørselskabet Casa. Casa har siden 2012 oplevet en gennemsnitlig årlig vækst på 55 procent, og  nu skal Eivind Kolding forsøge at bidrage til yderligere vækst med sin ledelseserfaring fra nogle af landets største virksomheder.

»Casa oplever fortsat høj vækst, og vi fokuserer derfor benhårdt på at udvikle organisationen og processer, så vi kan bygge videre på den høje kvalitet selskabet er kendt for. Jeg er meget entusiastisk omkring det kommende samarbejde med Eivind Kolding og er sikker på, at hans strategiske, operationelle og finansielle erfaring fra større selskaber i høj grad kan komme os til gode,« siger Michael Mortensen, der er administrerende direktør og grundlægger af Casa.

Casa, der beskæftiger mere end 100 medarbejdere, lever af at udvikle, opføre og renovere ejendomme og omsætter årligt for mere end en milliard kroner.

»CASA er et fantastisk spændende selskab, som gennem kommerciel nytænkning og konsekvent satsning på kvalitet og kundepleje har opnået en stærk markedsposition i byggebranchen. CASA har et stort potentiale for yderligere vækst, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ledelsen og CataCap for at styrke organisationen og sikre en bæredygtig udvikling i de kommende år,« siger Eivind Kolding.