Her er der sommer-streaming

Streamingtjenesterne har fået godt fat, og der findes snart ikke det mediehus eller den medieplatform, der ikke kan tilbyde dig at streame løs fra et kæmpe katalog af indhold for en fast pris.

Morten Suhr Hansen, adm. direktør Subscrybe Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Og sommeren er jo velegnet til at koble af og dykke ned i det store ocean af underholdning – uanset om vi går en våd eller solrig sommer i møde.

Her kommer en lille ferieservice med inspiration til nogle af de mest spændende tjenester netop nu.

Viaplay

Streamingtjenester med sportsindhold er særligt populære om sommeren. Viaplay, der streamer indhold fra Viasats mange stationer, byder på masser af motorsport, tennis, fodbold og golf og er derfor en uundværlig rejsekammerat for mange. Foruden sport serverer Viaplay også et væld af film og serier. Som en ekstra sommerferieservice kan mange af disse downloades til iPad – smart, hvis du er udenlands og langt fra et wifi-netværk.

TV 2 Play

En anden af sommerens favoritter er TV 2 Play, der giver adgang til masser af indhold fra alle TV 2s kanaler, både live og forskudt. Også her trækker sporten hårdt i mange. Først er det Tour de France og kampen om den gule trøje. Senere afløses det af OL i Rio de Janeiro. Ingen behøver at sulte på sportsfronten denne sommer.

Storytel

Er du mere læsehest end serierytter, så prøv et abonnement hos Storytel. Her får man adgang til tusindvis af lydbøger, som kan nydes på stranden med høretelefonerne på. Lydbøger hitter vildt i disse år, og for et par måneder siden stod Storytel bag et spektakulært opkøb af den danske e-bogstjeneste, Mofibo. Nu satser Storytel også på unikt indhold. Under betegnelsen Storytel Original vil tjenesten producere orginale bøger, der kun udkommer som lydbøger hos Storytel.

Flipp

Er du vant til at fylde kufferten med tykke, lækre magasiner til ferien? Så kan du nu slippe for overvægt i bagagen. Flipp er nemlig magasinernes Netflix. Med den digitale magasintjeneste får du på din tablet adgang til mere end 45 magasintitler med ét abonnement. Her er populære titler som Euroman, Alt for Damerne og Anders And & Co. Men Egmont har også indgået samarbejde med andre magasinhuse, så du også på Flipp finder mere specialiserede magasiner såsom Vi med Hund og BådNyt.

Min Bio

Underholdning til børnene skal der naturligvis også være. Med Min Bio fra Nordisk Film kan du streame børnefilm og -serier i den helt store stil. Smølferne, Prop & Berta og Rasmus Klump er nogle af de stensikre hits, og Min Bio kan utvivlsomt sikre mange timers underholdning og ro på bagsædet, når den tyske autobahn indtages.

ComiXology

Streaming er også nået til tegneseriernes verden. Amerikanske ComiXology har netop givet adgang for europæiske kunder. ComiXology åbner for en spændende verden af tegneserier, som du kan læse på din tablet. For det er vel at mærke tegneserier for voksne, blandt andet med et velvoksent udbud af tegneserier fra Marvels fascinerende univers af superhelte.

Acast+

Er du mere til den seriøse og vitaminrige underholdning, er podcast lige sagen. Svenske Acast samler podcasts fra hele verden i en lille, fin tjeneste, som er nem at have med på mobilen. Her er masser af spændende, engelsksprogede radioprogrammer – men også mange danske. Og så er en stor del af indholdet faktisk gratis, selv om Acast også har lanceret Acast+, hvor man betaler for adgangen til helt særlige podcasts.