Her er de gyldne muligheder i USA

Går du og drømmer om at slå igennem som iværksætter i USA? Her er de otte brancher, som du skal vælge at etablere dig i.

Danske Jeppe Bjarnit-Bjergsø har slået igennem i USA med sit bryggeri i USA . Netop mikrobryggerier er i vild vækst i USA og et godt område at etablere sig, som ny virksomhed. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

USA er kendt som verdens iværksætter-mekka og har i flere hundrede år tiltrukket driftige folk i håbet om at slå igennem.

Sillicon Valley har de seneste 40 år stået som den lysende stjerne blandt alle iværksætter-miljøer. IT-iværksættere fra hele verden har valfartet til Californien i jagten på den amerikanske drøm.

Men det er ikke kun IT- og softwarebranchen, hvor det er værd at forfølge mulighederne i. Det amerikanske erhvervs- og startup-medie Inc.com har lavet en omfattende oversigt over otte brancher, som netop nu er helt oplagte for dygtige og passionerede iværksættere.

Det er et miks af teknologi, services og noget så jordnært som øl-brygning. Det sidste har blandt andre danske Jeppe Bjarnit-Bjergsø gjort, der har fået succes i New York med sin bryggeri Evil Twin.

Læs her om de otte bedste brancher at etablere en virksomhed i USA.