Her er danskernes foretrukne flyselskab

Undersøgelse viser, hvilket selskab der er topprioritet, når danskerne skal flyve på ferie - unge og ældre har helt forskellige præferencer.

Her ses de to kamphaner - i dette tilfælde parkeret i Arlanda-lufthavnen nord for Stockholm. Fold sammen
Læs mere
Foto: SCANPIX
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SAS er nummer ét, Norwegian er nummer to. Sådan ser det i hvert fald ud, når det kommer til, hvilket flyselskab danskerne foretrækker, når de skal på ferie.

Det skriver branchesitet Standby.dk på baggrund af en undersøgelse foretaget af A & B Analyse.1.300 er blevet adspurgt i undersøgelsen, der dog viser, at respondentens alder er en faktor. Undersøgelsen viser nemlig, at adspurgte over 50 år foretrækker SAS, mens de unge mellem 18 og 34 år har Norwegian som favoritselskab.

Alt i alt er det dog SAS, der løber med sejren, når det kommer til at være favoritselskabet, og det passer SAS' koncernchef Flemming Jensen fint.

»Jeg er glad for, at danskerne over en bred kam foretrækker SAS, og den præference skal vi naturligvis fortsat gøre alt for at leve op til. Her handler det om at vise styrke og bygge videre på den højeste kundetilfredshed, vi har haft i 12 år,« siger han ifølge Standby.dk, der offentliggør flere resultater fra undersøgelsen i næste udgave af sit trykte magasin.