Her er Danmarks mest populære netbutikker

DSB stryger til tops. Billetnet mister besøg.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Digitale togbilletter og klippekort har skubbet DSB så langt frem i kupeen, at statsbanerne nu kan kalde sig selv for Danmarks populæreste internetbutik. Det skriver Comon.dk.

Det fremgår af tallene i den netop offentliggjorte ehandel-analyse for andet kvartal 2011. Bag analysen står FDIH sammen med Nets og Post Danmark.

DSB er kommet på førstepladsen i disciplinen "mest populære internetbutik" efterfulgt af Telmore og Cdon.com.

Statsbanernes digitale billesucces har skubbet en anden stor spiller ud af top tre: Billetnet, der i samme kvartal sidste år stod som nummer to på popularitetslisten, er nu henvist til en ydmyg ottendeplads.

Ehandelsanalysen har sat popularitetslisten sammen ved at stille folk følgende enkle spørgsmål: ”Kan du huske navnet på netbutikken du senest handlede i?”

Med over 1000 besvarelser kunne analysen komme frem med en færdig liste. Se den her.Analysen viser også andre interessante tendenser, for eksempel at vi i stigende grad handler på nettet med vores mobiltelefoner, og at det stadig er tøj og beklæding, der er topscorer efterfulgt af varegrupper it-hardware og underholdning. Hele analysen kan ses her (PDF).

Se listen: Her er Danmarks mest populær netbutikker