Her er Danmarks bedste gadget

Elektronik- og gadgetmesse i Bella Center har kåret Danmarks bedste nye dims.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den lille nye danmarksmester i gadget-verdenen kan 13.000 ting og lidt til. Det er i hvert fald antallet af netradiostationer på hele kloden, som den nykårede vinder giver adgang til. Ud over det kan den have hele din digitale musiksamling opmagasineret

Det er danske Bang & Olufsen, der står bag musik- og alt-mulig-maskinen Beosound 5 Encore, som den så fint hedder. Her vækker kåringen naturligvis begejstring.

Læs mere: B&Os nye navn afsløret

"Vores evne til at begejstre forbrugerne er helt afgørende for vores fortsatte succes. Vi ser ”Bedste danske gadget” prisen som anerkendelse af, at vi med BeoSound 5 Encore har skabt et produkt, som møder forbrugernes ønske om at have nem og overskuelig adgang til digital musik, uanset hvor musikken kommer fra," siger kommunikationsdirektør hos Bang & Olufsen, Tommy Jakobsen.

Som det sjældent ses med elektriske apparater kan Beosound Encore 5 tænke selv og lære din musiksmag at kende.

Læs mere: B&O svinger sparekniven

"Den er udstyret med en funktion, der sørger for automatisk og intelligent oprettelse af afspilningslister. Det kræver kun få indstillinger at skabe den rette musikalske baggrund til et middagsselskab eller en hyggeaften på sofaen. Den kan analysere hele musiksamlingen ud fra et enkelt nummer og derefter fortsætte med at afspille noget lignende," som det lyder i pressemeddelelsen.

Det lyder alt sammen meget smart. Hvad der er mere kritisk er måske prisen på 19.995 kroner.