Her er årets bedste mobiltelefoner

Et produkt med telefon-funktion fra et firma ved navn Apple er blevet kåret som værende ret godt.

Foto: Sisse Stroyer
Organisationen EISA har endnu en gang udset hvad man mener er de bedste mobiltelefoner på det europæiske marked. Sony Ericsson W995 fik prisen som bedste musikmobil, mens iPhone rendte med prisen som bedste smartphone. Også Nokia og Samsung fik hver en pris.Sony Ericsson W995 fik tildelt titlen som den bedste europæiske mobilmobil på grund af enkeltheden ved at afspille musik og video. Softwaren MediaGo bliver også nævnt, og det faktum at telefonens understøttelse af DLNA gør det muligt at tilslutte den til hjemmets øvrige mediemaskiner.

IPhone 3GS vandt prisen som bedste europæiske smartphone, og EISA-komitéen mener at Apple har taget et ”gigantisk skridt” sammenlignet med tidligere iPhone-modeller.

Omnia HD er bedste kameramobil
Prisen som bedste kameramobil går til Samsung i8910, der også er kendt under navnet Omnia HD. EISA priser den store lysstærke 3,7-tommer skærm, og nævner også en række andre funktioner fra Samsungs mediemobil.

Som bedste ”business phone” udnævnes Nokia E75, der med sit fulde skydetastatur ifølge EISA er ”perfekt opfyldende” til målgruppens krav.

Asus fik en pris for bedste mini-pc, og Sony fik en pris for bedste medieafspiller.