Her er 15 af landets største iværksættertalenter

Danmark sukker efter dem. Unge, ambitiøse og driftige iværksætter, der kan skabe fremtidens store danske arbejdspladser. Her er 15 danske iværksættertalenter.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Martin Graeser

Talent 2016 Martin Graser Fold sammen
Læs mere

35-årige Martin Graeser ville gøre tingene mere kundeveligt og effektivt, da han for to år siden stiftede det digitale marketingsbureau Kvantum Copenhagen.

Læs hele portrættet af Martin her

 

Andreas Fabricius

Andreas Fabricius, iværksætter, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

»Alle går til frisøren.« Denne simple kendsgerning er grundlaget for Andreas Fabricius’ virksomhed Bapoon.

Læs hele portrættet af Andreas her

 

Casper Kærgaard Arbøll

Casper Kærgaard Arbøll, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

28-årige Casper Kærgaard Arbll har siden studietiden beskæftiget sig med crowdfunding og hen ad vejen grundlagt adskillige virksomheder. Den seneste hjælper virksomheder med at strukturere ejerskab og investeringer fra virksomhedens stiftelse til børsintroduktion.

Læs hele portrættet af Casper her

 

Andreas Bødker

Andreas Bødker, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Andreas Bødker startede Abtion i sit teenageværelse, hvorfra han leverede hjemmesideløsninger for reklamebureauer. I dag har virksomheden kontorer i København, Odense og snart San Francisco

Læs hele portrættet af Andreas her

Jacob Knobel

Jakob Knobel, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Det startede med forsikringsmatematik og videre til læskedriksalg, før han havnede på Forbes’ talentgalleri »30 under 30.« Og i disse dage arbejder han med at give en stor hjælpende hånd til de nødlidende europæiske medier.

Læs hele portrættet af Jacob her

 

Jeppe Christensen

Jeppe Christensen, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Jeppe Christensens virksomhed går efter et åbenlyst hul i køkkenmarkedet, hvor råvarerne stort set er de samme, mens detailpriserne varierer voldsomt.

Læs hele portrættet af Jeppe her

Habib Frost

Habib Frost, iværksætter, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Han er Danmarkshistoriens yngste læge, men Habib Frost kunne lige så godt være blevet uddannet inden for robotteknologi eller aerospace.

Læs hele portrættet af Habib her

 

Michael Andersen

Michael Andersen iværksætter Fold sammen
Læs mere

»Erfaring er overvurderet. Det bliver ofte en begrænsning, som holder dig fra at kaste dig ud i nye ting, og dermed er du ikke længere innovativ.« Med dette mantra i baglommen leverer Michael Andersen i dag IT-ydelser og -support på Den Arabiske Halvø

Læs hele portrættet af Michael her

Mikkel Salling

Mikkel Salling iværksætter Fold sammen
Læs mere

»Vi er gode e-købmænd,« lyder Mikkel Sallings ultrakorte beskrivelse af konglomeratet Firtal Group, der gør i en række virksomheder inden for produktion, logistik, e-handel og software.

Læs hele portrættet af Mikkel her

 

Stephan van Rensburg

Stephan van Rensburg iværksætter Fold sammen
Læs mere

»Jeg startede min første virksomhed ved at forberede studerende til eksamen, og i dag er vi Skandinaviens største udbyder af eksamensforberedende kurser,« siger Stephan Van Rensburg.

Læs hele portrættet af Stephan her

 

Morten Meisner-Jensen

Morten Meisner Jensen iværksætter Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Morten Meisner-Jensen har som serie­iværksætter taget livtag med brancher som forlag, foto og reklamevirksomhed. Hans mest kendte bedrift er e-bogsforlaget Mofibo.

Læs hele portrættet af Morten her

 

Morten Hellesøe Poulsen

Morten Hellesøe Poulsen bruger sin erfaring fra et verdens mægtigste firmaer, Google, til at gøre forbrugerdata anvendelige og dermed værdifulde for en helt ny kategori virksomheder og producenterne.

Læs hele portrættet af Morten her

 

Peter Hertz

Peter Hertz Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Som 22-årig var han bestsellerforfatter, seks år senere er Peter Hertz dybt involveret i en banebrydende betonteknologi og en ny spin-out model fra DTU.

Læs hele portrættet af Peter her

 

Mads A. Olesen

Talent 2016 Fold sammen
Læs mere

Mads A. Olesen står i spidsen for Blue Energy, der er en af verdens første til at tilbyde en flat rate på strøm - en simpel idé med komplekse forudsætninger.

Læs hele portrættet af Mads her

 

Yusufa Sey

Iværksættervirksomheden AthGene tilbyder gentest i forhold til kost, motion og søvn. På længere sigt er planen at skabe personligt skræddersyede trænings- og kostplaner ud fra genetiske data. Yusufa Sey er administrerende direktør og Theis Jakobsen er programmør. Fold sammen
Læs mere

For tre år siden ankom den gang 26-årige Yusufa Sey til Danmark med erfaring fra tre kontinenter. I dag står han i spidsen for AthGene, der i fem lande leverer individuelle genanalyser.

Læs hele portrættet af Yusufa her