Her bliver lejlighederne solgt inden for 14 dage

Der er dele af Danmark, hvor du ikke skal vente alt for længe med at slå til, når du skal købe drømmeboligen. Se hvor boligerne bliver solgt på under 14 dage.

Nørrebro er et af de steder i landet, hvor boligerne ryger hurtigst. Her det Sankt Hans Torv på det centrale Nørrebro.  Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Overvejer du at købe en attraktiv ejerlejlighed på Nørrebro? Så skal du nok ikke vente alt for længe med at slå til.

En ny statistik fra Boliga.dk viser, at hver fjerde lejlighed i år i Nørrebro er blevet solgt inden for 14 dage, og dermed topper den københavnske bydel statistikken over flest lynsalg af lejligheder på landsplan.

Tallene bekræfter endnu engang, at der er godt gang i markedet i og omkring hovedstaden, men muligheden for et hurtigt salg er også til stede i andre byer rundt om i landet, hvor navnlig Aalborg-området klarer sig godt.

Over 20 procent af lejlighederne i bydele som Frederiksberg C, Frederiksberg, Østerbro og Vesterbro bliver afsat inden for to uger, men ikke langt efter følger Aalborg med godt og vel 20 procent lynsalg, ligesom Nørresundbys lejlighedssælgere, Aarhus C’ sælgere, Risskovs sælgere og Roskildes sælgere alle kan præstere en lynsalgsprocent på over 15.

Nordsjælland halter bagefter

På villamarkedet er det et københavnsk postnummer, der ligger i top, men også her får hovedstadens villasælgere selskab af boligejerne i Aalborg-området.

I København nordvestkvarter har næsten hver tredje sælger således formået at skaffe en underskrevet købsaftale inden for to uger, mens Nørresundby nord for Aalborg indtager andenpladsen med godt 30 procent lynsolgte boliger og naboerne i Aalborg Øst snupper fjerdepladsen med 23 procent huse solgt inden for 14 dage.

De populære byer nord for hovedstaden dominerer ifølge Boliga for en gangs skyld ikke listen, men må nøjes med lavere placeringer. Dyssegård kommer højest op med en 22 procent lynsalg på villamarkedet, hvilket rækker til  en sjetteplads på listen.

I 38 postnumre er der ikke blevet registreret ét eneste lynsalg på villamarkedet, mens det på lejlighedsmarkedet drejer sig om fire postnumre.

Se hvor mange lynsalg der har været i dit postnummer

Se villaer/rækkehuse her.

Se ejerlejligheder her.

*Boliga har kun medtaget postnumre, hvor der er solgt min. 20 boliger i 2014.

Læs mere på Boliga.dk.