Hempel henter ny direktør i ISS

Malingproducenten Hempel har netop offentliggjort, at man har fundet afløseren for Pierre-Yves Jullien. Det bliver driftsdirektør i ISS, Henrik Andersen.

Pierre-Yves Jullien, nuværende direktør for malingproducenten Hempel. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sophia Juliane Lydolph
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det har været offentligt kendt i månedsvis, at den danske malingproducent Hempel har været på jagt en ny direktør til at afløse Pierre-Yves Jullien, der selv har besluttet at træde tilbage per første marts 2016.

I dag har Hempel så meddelt, at søgearbejdet er overstået. Virksomheden har netop præsenteret sin kommende administrerende direktør, og valget er faldet på Henrik Andersen, der i dag er driftsdirektør i ISS.

»Jeg er begejsret og beæret at skulle overtage ledelsen af Hempel gruppen,« siger Henrik Andersen i en pressemeddelelse.

»Jeg ser en strækt dedikation og ambition for at vækste selskabet, hvilket er meget tiltalende for mig, og jeg ser frem til at samarbejde med mine nye kollegaer og vores kunder i mange lande i alle Hempels operationer.«

Pierre-Yves Jullien har siddet i spidsen for Hempel i et årti, efter at den foregående direktør, Ditlev Engel, skiftede til Vestas. Under franskmanden har malingsproducenten lavet flere storstilede opkøb, så Hempel Gruppen nu er spredt over et større geografisk område og over flere produktgrupper.

Henrik Andersen tiltræder i Hempel den første marts 2016.