Helsingør har valgt IT-leverandør

Nordsjællands største kommune har indgået en aftale med Sonofon og Cybercity om at levere en samlet telefoni- og IT-løsning.

Der er tale om en totalløsning, som inkluderer over 1.100 mobilabonnementer, Mobil Care løsning til hjemmeplejen, internetforbindelse samt 3G mobiltelefoner og tilbehør fra Sonofon-Butikken.

Derudover indeholder aftalen et omfattende service-koncept, oplyser Sonofon.

Aftalen indeholder flere elementer - bl.a., at mange af kommunens medarbejdere får push e-mail med hele Outlook liggende på mobilen.

"Hjemmeplejen er altid på farten og kommer til at spare meget tid fremover. Personalet udstyres med en 3G-mobiltelefon, hvor de kan læse mails, og orientere sig om vagtplaner samt dagens arbejde," siger Torben Simony, der er økonomidirektør i Helsingør Kommune.

Børnehave- og vuggestueinstitutioner vil blive tilbudt at overgå til mobiltelefoner i stedet for fastnettelefoner. Det giver dem frihed til at tage på ekskursion samtidig med, at forældre altid kan komme i kontakt med både pædagoger og børn. Det giver ligeledes en besparelse da de nuværende dyre kredsløb, der bruges til institutionernes telefoni, kan nedlægges.

Cybercity leverer ADSL-bredbånd til godt 300 hjemmearbejdspladser for kommunens ansatte.