Hellerup Finans vil købe ti nye selskaber i 2016

Derudover sigter Hellerup Finans efter at sælge et af de eksisterende projekter for at afværge kritikere.

Hellerup Finans vil købe ti nye vækstselskaber i 2016. Fold sammen
Læs mere
Foto: Thomas Lekfeldt

Hellerup Finans vil trods Finanstilsynets løftede pegefinger købe ti nye vækstselskaber i 2016, der skal sælges til private som investeringsprojekter, skriver Børsen.

- Vi skal ud at købe ti virksomheder, vi har en meget stor pipeline inden for forskellige brancher, og opgaven er at få screenet denne pipeline meget grundigt, så de rigtige bliver udvalgt, siger Hellerup Finans Holdings administrerende direktør, Torben Jensen, til Børsen.

Derudover sigter Hellerup Finans efter at sælge et af de eksisterende projekter for at afværge kritikere og bevise, at Hellerup Finans' vurderinger af egne investeringer ikke har været for positive.

- Desuden vil vi få vores nuværende vores nuværende portefølje af selskaber revurderet for at skyde en stor pil igennem al kritikken, så vi kan afvise, at vi har været for optimistiske - for det har vi på ingen måde været, siger Torben Jensen til Børsen.

Endelig skal Hellerup Finans rette op på to påbud og tre påtaler fra Finanstilsynet, der har ført til en politianmeldelse af selskabet. Bagmandspolitiet skal nu undersøge, om der skal rejses sag mod selskabet i Byretten.