Headhunter med fokus på ejerledere

Mig og Min bil. People Management Consulting ser ejerlederne som primær målgruppe for virksomhedens ydelser. Manden bag virksomheden har selv været ansat i mange store selskaber.

Specialister i salg og salgs- relaterede ydelser. Det er kernekompetencen hos People Management Consulting (PMC), der ledes af Henrik Møllevang Zarp.

Inden han stiftede PMC var han gennem 15 år ansat i ledende stillinger i en række nationale og internationale virksomheder såsom ISS og Group 4 Falck. Teoretisk har han læst merkonom og er radio/kommunikationsuddannet i forsvaret.Hvad bruger du mest din bil til?

»De cirka 20.000 km er firmarelaterede, og så plejer vi at køre til et skisportssted og på sommerferie en-to gange om året. »Hvor ofte skifter du bil?

»Det er svært at svare på, idet jeg har haft firmabil i 20 år og derfor har skiftet efter gældende regelsæt samt naturligvis ved mine jobskifter. Derfor var det en meget svær beslutning, da jeg skulle købe egen bil for første gang. Det blev en Opel Vectra Wagon 2.2, som jeg vurderede var det bedste køb i 2004. »

Hvorfor valgte du en Opel igen her i oktober 2007?»Det gjorde jeg, fordi man netop havde nedsat 2008-modellen og velvidende, at der så snart kommer en ny model – så jeg hoppede på, da en salgschef i Jylland havde lavet en nettoberegning på min pris for at skifte ud lige nu. Den gamle Opel har kostet lige ud en krone pr. kørt km, og selv om den gamle havde lidt sygdomme i begyndelsen, så var det en dejlig bil at køre i.«Hvilke egenskaber er vigtigst for dig?

»Jeg søger tysk stramhed, en vis størrelse, da jeg selv er 186 cm høj, rimelig motorkraft, så bilen roligt ruller 180 km/t på autobahn og stadig har lidt mere i sig! Jeg har 17 tommer-dæk på om sommeren, og så ligger Vectra’en godt. Den slår nu ikke BMW’en, som har 18 tommer-dæk og ligger som en gokart i svingene.«Hvad er det bedste ved din nuværende bil?

»Den er pålidelig, føles stor i og sikker og smutter hurtigt af sted med de 170 hk. Hvis jeg havde ønsket mere træk, havde jeg valgt en Turbo V6, eller en OPC, hvis den også kunne leveres med firehjulstræk.«Hvad er det dårligste ved din nuværende bil?

»Jeg har lige nu ingen ankepunkter, men en ægte læderkabine, som jeg havde i den forrige bil, kunne godt øge køreglæden. Det skal efter min mening være en eftermonteret dansk fed læderstue – altså uden plastic, som de fleste bilmærker desværre kombinere læderet med i dag.«Hvad er den bedste bil, du har ejet?

»Helt tilbage husker jeg stor glæde ved min nye BMW serie 3 i 1992, men den blev senere slået af Rover'en med 200 hk og alt i udstyr.«

Hvilken bil er din drømmebil?

»Jeg er ikke nogen bildrømmer, men lige nu kunne en BMW 5 serie, for eksempel 525 stationcar med læder godt trække. Senere i livet kunne mere komfort måske trække, lige nu er jeg bare ikke gammel nok til en Jaguar, men bil nummer tre kunne godt være en klassisk sportsvogn til sommersjov. Vi bygger netop nu ny carport, hvor der er projekteret tre p-pladser.«.Har du fået mange bøder?

»Næh, og jeg holder af mit kørekort, som i alle felter gælder til 04.01.2029 – altså, må det køre, så må jeg køre.«Hvilken unode i trafikken er den værste?

»Kontormæssigt bor People Management Consulting på Strandvejen i Hellerup, og her ser vi hver dag »50'er biler« vende rundt over fuldt optrukkede streger, men det værste er, at bilisterne tror, de kan klare det i et hug. Men vi kan se ud ad vinduet i gadeniveau, at det kræver, at der også bakkes lidt, hvorved vejen spærres, og det skaber hver dag farlige situationer.Jeg vil ikke lyde hellig, men efter at jeg har valgt at tale i biltelefon via min GPS, har jeg mere overblik, så til dem, som snakker i håndholdt mobil kan jeg kun anbefale den løsning – og unode eller ej, så skal der ikke mange sekunders uopmærksom til.«Hvis du lytter til musik i bilen, hvilken slags er så din favorit?

»Om morgenen har jeg og min datter hørt 100FM på vej til skole, men niveauet er på det seneste blevet noget overgearet, så vi zapper lidt rundt på Radio 2 og Voice. Hvis det er en cd, så er det alt fra Toto over Big Fat Snake til Andrea Bocelli.