Haugsted solgt til udlandet

Dachser sælger fra. Haugsted AirCargo i Hvidovre er blevet solgt til Wallenborn Transports i Luxembourg.

Læs mere
Fold sammen
Det gamle danske transport og speditionsfirma Haugsted AirCargo Services er netop blevet solgt til Wallenborn Transport S.A. i Luxembourg.

Den tidligere ejer af Hougsted AirCargo divisionen, det tyske logistikfirma Dachser - med afdeling på Avedøre Holme, har valgt at koncentrere sig om sine logistik-specialer.
Haugsted blev stiftet tilbage i 1887 i København. Haugsted AirCargo har specialiseret sig nordiske aktiviteter – og det er netop denne know how, som Luxembourg-firmaet har sinde at bruge til at skabe en spydspids ind i de skandinaviske markeder.

Wallenborn Transports S.A., er førende i Europa i såvel vej som luft logistik. Med købet af det danske selskab satser man på at blive det eneste selskab af sin art, der dækker hele Europa på vej og lufttransport samt lageraktivitet.

Købet betyder, at man nu får tre nye afdelinger på kortet – i København, Billund og Oslo – og et komplet skandinavisk netværk, der også har faste forbindelser ned til de fleste europæiske lufthavne.

- Med købet kan vi tilbyde vores kunder fuld service på distribution i Skandinavien – både når det gælder transport, håndtering og lager – med højeste kvalitet og service, siger  Frantz Wallenborn, Wallenborn-gruppens præsident.